Tilsett kyllinglårene og krydre alt med salt, pepper og oregano. Du kan også lage dette med lammekoteletter, men da ville jeg brukt rosmarin istedenfor oregano og droppet sitronen
Begynn med å kutt kyllingfilletene i små terninger og brun i panna. Ha dem i den forma med paideigen. Jeg lagde en dressing av en del olje fra glasset med fetaost, en del balsamico eddik, litt sitronsaft, salt og pepper
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.