wpa iframe[src*='viewablemedia. Related 2 sjalottløk. 2 ss smør. ca 200 g mini-Gulløye. 1 1/2 dl kremfløte. 2 skiver ytrefilet av okse (man kan også bruke hjort, lam). 2 skiver butterdeig. 2 gulrøtter god olivenolje. 2 ferske fiken. 2 ss hjemmelaget eplechutney (oppskrift lengre nede). 12 skiver Lykle
Klem kulene flate med en gaffel. I dag har vi en 8 års jubilant her i huset – hvor blir egentlig årene av Siden vi akkurat er kommet hjem fra en uke på Gran Canaria så blir ikke barneselskapet før neste fredag. 2 dråper konditorfarge etter eget ønske (vi gikk for bursdagsbarnets yndlingsfarge blå). 125 g god kokesjokolade i biter (her hadde vi mye til overs, så 100 g holder rikelig). Del blandingen i små biter (ca 20) som rulles til små baller og legges på en stekeplate. 2 dråper konditorfarge. 125 g g
feiret hun anledningen med venninnene etter at skolen hadde starta opp igjen på nyåret. (Med andre ord, enda et blogginnlegg jeg hadde tenkt å lage for veldig lenge siden
Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur med tenåringen
I helgen overtok vi det nye huset vårt og fikk dermed satt i gang med litt av hvert. Garderobeskap ble demontert, diverse lister ble fjernet og jeg hadde med meg noe av kjøkkentingene som jeg pakket ut
med vann i bunnen. 2016 kl. 1 Kyllingfilèt skåret i tynne skiver ble gnidd inn med revet hvitløk, salt og pepper. På med lokk og damp i ca 30 minutter. Klappet dem flate og etterhevet dem i ca 20 minutter. Jeg brukte papiret med damphuller som følger med bambusdamperen,la de hevede brødene (som hevet på damppapiret på kjøkkenbenken) i øverste rom og dampet dem i ca 20 minutter. 2016 kl. 2016 kl. 2016 kl
Oj, i dag er det 1 års bursdag på bloggen. Helstekt indrefilet av svin med brokkolisalat og ovnstekte party poteterMarinerte scampi med aioli og foccaciabrødHelstekt oksefilet med råstekte poteter og wokede grønnsakerFoccaciabrødSide, Tyrkia Spennende å se hvilke oppskrifter som er mest populære når vi ser 1 år frem i tid
Eg har laga ny dessert, marengsbotnar med bær, heimelaga vaniljekrem og vanleg krem. I går fekk eg ikkje tid til å fotografere maten, berre eit par kaker som gjester kom med
Rosene lagde jeg av MMF og har penslet de med perlemorpulver for å få litt shimmering effekt. Penslet også ett tynt lag over toppen av kaken med dette pulveret
Fanns en jubileumsfalukorvmed hög kötthalt i kylen. Varför inte testa och göra så med mat. Men som i bilindustrin så byter man och lägger till något nytt när ny årsmodell kommer ut
Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.