Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
Ikkje minst er vi over halvveis i November og juletider nærmer seg med stormskritt. ) Men over til dagens innlegg og oppskrift - nemlig gratinertkyllingform
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Denne inneholder masse grønnsaker, sunt fett og en god proteinkilde med kyllingfilêt - for å ikkje snakke om at den er uten gluten og kan fint lages uten melk
Deilig kyllingformmed brokkoli. Hakk løken og stek i pannen til den blir gylden med litt smør. Legg først kyllingen i en ildfast form og strø over godt med kyllingkrydder og hvitløkspepper
Med noen billige rotgrønnsaker som tilbehør, ble det en rimelig, enkel, men god middag. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.