Gratinert squash eller aubergine. Jeg elsker denne retten med inspirasjon fra det nordlige Italia. Finhakk innmaten av auberginen, løk, tomater og hvitløk og strimle parmaskinken
Legg salat på fire asjetter eller tallerkener, legg på de varme aspargesene og topp med tomater. Brekk av den nederste delen av aspargesen før du forveller aspargesen i rikelig vann tilsatt litt salt i ca
Ellers gjør jeg litt mere ut av det med å ha en liten plett med forskjellig Tapas ved siden av. Imorgen kveld skal jeg nammenamme meg, glemte brie da jeg handla ista da
Server med tørrstekte pinjekjerner og strø over med parmesan ost. Godt med brød til også. 1 bunt asparges75- 100 g parmaskinke2- 3 ss tørrstekte pinjekjernerparmesan ostolivenolje og balsamicoeddik Skjær av nederste del av aspargesen. Kok opp en stor kjele med vann, tilsett 1 ss salt og 1/2 ts sukker pr liter vann. (Saltet setter god smak, sukkeret gjør at den holder seg sprø) Kok asparges i 2- 3 minutter. l Surr parmaskinke rundt 2- 3 asparges i hver rull. 1 bunt asparges. 75- 100 g parmaskinke
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.