Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke. Nå er det friske asparges, blomkål og broccolii enkelte butikker , så da valgte jeg å gjøre en vri på den gamle klassikeren
Del charlottløken i to og la hvitløken være heleSkrell rotgrønnsakene og del de itilnærmet store biterHa alle grønnsakene i en ildfast form og tilsettolivenolje, honning, kyllingkraft og sitronsaft
Rapsoljetilsteking. Littgrønnsaker er det å kutte,. og kutt grønnsakene i små biter. Denne oppskriften, har jeg lånt fra Siw Mette med bloggen Mat for oss
Valnøtter, mandler, solsikke- eller pinjefrø, eller sesamfrø - eller en kombinasjonOlivenoljeSoyasausIngefær (pulver eller en litenbit fersk ingefær)PaprikapulverLittsitronsaft (kan sløyfes)Stek de tykkeste grønnsakene først iolivenoljei en wok eller vanlig stekepanne
La dem iildfast form,skvettet over olje, ringlet over flytende honning samt litt flaksalt. Lar du sausen stå og putrelitt kan du spe den medlitt og litt vann, den tykner nemlig når den står og putreri vannbadet
Har du grønnsakeri kjøleskapet som du ikke helt vet hva du skal bruke til kan du f. Fordel potetene utoveri formen, kanskje må du dele dem imindrebiter
Tøm på oljen – og bland den godt inni grønnsakene medeisleiv. Den kan lages på forhånd og du kan bruke det du har av grønnsaker – men den blirabsolutt best medlittforskjellige smaker og livlige farger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.