I tillegg er det er bra måte å snike i seg mer grønnsaker på, og de vil gi enda mer energi enn pasta siden de er bedre for fordøyelsen får man ikke lyst til å ta seg en lur etterpå
I tillegg til at det smaker nydelig i både pasta, på pizza og som pålegg på brødskiven, kan du bruke det som dressing på burgere, i salat, i wraps, på ovnsbakte grønnsaker, på stekte poteter, eller ha en god klatt på risottoen, suppa eller i gryteretten
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater. Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater
den man får kjøpt i butikken inneholder som oftest ost, jeg liker å vite hva maten jeg spiser består av, og ikke minst liker jeg å lage mat fra bunnen av
Pesto kan brukes til alt fra pålegg på brød, til topping til kylling eller fisk og så klart pasta. Der vanket det deilige italienske oster, salami, pastademonstrasjon og vinsmaking
En håndfull cashewnøtter eller pinjekjerner, en håndfull soltørkede tomater, litt basilikum, litt nykvernet pepper, masse olivenolje, en stavmikser og vips- rødpesto
Litt godt brød smaker veldig godt til suppen. Ha løk og gulrot i en kasserolle og tøm over kraft, kok opp og la grønnsakene småkoke til de er helt møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.