Hvis du ikke gidder det kan du fint bruke denne oppskriften for hvetemel såvel som glutenfritt mel. Nå har ikke vi en fantastisk økologisk gård på østlandet med egen steinovn, slik som tante og onkel, men vi lager allikevel pizza her hjemme
Det sies at det er veldig viktig med rett mengde væske i forhold til mel, og at man må være veldig nøye med så mye, men i min verden fungerer det å lage brød på slump usedvanlig godt
Neste gang skal jeg være litt mindre raus med utbakingsmelet. Etter oppfordring fra flere kolleger, prøvde jeg meg på glutenfritt no-knead-bread i går og i dag
Vi spiste de med smør på sammen med «pulled pork» og en god salat. Minibrødet/muffinsen passer til mye forskjellig som for eksempel kjøtt, eller sammen med ost
I går gikk jeg i gang med å bake, og jeg tenkte jeg skulle prøve ut noe jeg har hatt lyst til lenge. Satte derfor min lit til Kenwooden og at den klarte brasene
Har du erfaring medglutenfritt kosthold,. Jeg tenkte jeg kunne dele noen oppskrifter med dere fremover, på ting som vi har funnet ut smaker godt, og som funker greit å lage
I går laget jeg glutenfri gjærbakst for første gang og de ferdige rundstykkene ble veldig gode. Vet hendene med vann mellom hvert rundstykke så blir det lettere å håndtere den klissete deigen
La dette stå i minst en time, da vil frøene svumle opp og bli gelé. Havre er jo så godt, og sammen med solsikkekjerner og havsalt er dette snadder for ganen
For variasjon kan du også bruke Oatley havremel og erstatte det med fibra teff for mer smak. Server med kokt skinke, bløtkokt egg, ansjos, gulost, leverpostei etc
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.