Det er mange som mener at sukkerfrieog "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
Blogg. Nydelige gluten og laktosefrie * kanelboller med hjemmelaget vaniljekrem. 05 i Blogg. Mine gluten og laktosefrie* (sukkerfrie) kanelboller med vaniljekrem ❤️
Sukkerfriog saftig eplekake. Eg kjente bakekriblinger i heile kroppen ogeplekake stod aller høgst på lista, så dere kan no berre gjette en gang kva eg satte i gang med
Og synes du som meg at tre biter eplekake ikke ble nok, så kan du spise en skål med mager cottage cheese, en dæsj fun light, blåbær og jordbær sammen med det fjerde eplekakestykket
Jeg ville prøve en annen variant av hennes oppskrift, men sterkt inspirert gikk jeg igang og bakte et allergivennlig brød for meg og min sønn (gluten & sukkerfritt)
Sunne pepperkaker uten gluten og sukker. Desse pepperkakene vart ikkje heilt sprø, men deigen var enkel å jobbe med og smaken vart akkurat sånn som eg ønska, så da kan eg leve med det
For meg hører varm nybakt eplekakeog høst uløselig sammen. Nå er de norske eplene å få kjøpt i butikkene, og de smaker så uendelig mye bedre enn de importerte
Utrolig enkelt og greit. Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr)
Og synes du som meg at tre biter eplekake ikke ble nok, så kan du spise en skål med mager cottage cheese, en dæsj fun light, blåbær og jordbær sammen med det fjerde eplekakestykket
Kaken er uten sukker, gluten og melk. Eplekaken kan spises alene eller med litt vanilje is eller krem. Bokhvetemel gir protein, fiber, vitaminer og mineraler
Oppskriften heter "Epler med havresmuler" og er en slags eplekake vil jeg påstå. Dette er ytterst skjeldent og mange lysår utenfor min komfortsone så da måtte jeg jo nesten benytte sjansen og skryte litt her på bloggen
Disse er myke og deilige. Den hakker du og rører inn til slutt. Trill små kuler og klem dem flate. La de avkjøles litt på stekebrettet før du forsiktig legger de på en rist til avkjøling, legg de så i en boks i kjøleskapet så de blir gode og kalde før de nytes, ellers vil de lett falle fra hverandre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.