Ingrid er ei av mine nærmeste venner og når vi hadde grillfest bakte hu en knall-god brownies. Den var rett og slett så god at jeg måtte be om oppskrifta og bake den sjøl
Fiskepanna er kjempegod, takk skal du ha Ingrid. Oppskrifta på denne herlige fiskeretten fikk jeg under den lille uhøytidelige konkurransen “Ønsker meg din middagsoppskrift” tidligere i høst
1. Varm smør, sirup og sukker til det blir flytende. Det må ikke koke. Tilsett melken og rør godt. 2. Bland halvparten av melket med krydderet og rør dette inn i væsken
Gjesteblogg. Tom Kha (Vegetar). March 11, 2015March 12, 2015. I tillegg til å ha spilt en rolle i hele Norges favorittsåpe uten å ytre et eneste ord, har denne ukens gjesteblogger og tusenkunstner Kimberly Winther (Née Larsen) en helt unik blanding av rettferdighetssans og impulsivitet
Helt siden jeg var barn, har Ingrid Espelid Hovig vært en av mine store favoritter. Vi søker en eller flere personer – ildsjeler – som inspirerer og formidler bruk av naturens matressurser på tradisjonelle og nye måter i Ingrid Espelid Hovigs ånd
"Mamma, kan vi ha sånn fisk som du vet til middag i dag. ". Det er når dette er det første datteren sier når hun våkner en søndag morgen at du skjønner at du sitter med oppskriften på en skikkelig god fiskemiddag
Jeg har fått en flink mat- og helseentusiast til å gjesteblogge hos meg denne uken. I hovedsak fordi Yngvild klarer å forholde seg mye mer objektiv til tema pasteurisert og homogenisert melk enn det jeg klarer
Johnny Laupsa-Borge er master i human ernæring og forskningsjournalist i Helsemagasinet vitenskap og fornuft (VOF) og har siden 2001 undervist ved en rekke desentraliserte universitets- og høyskolestudier i mat og matkultur
Tilpass mengder etter hvor mange som skal spise. OBS. Ikke lag for lite. mmmm. Denne deilige pastasalaten egner seg ypperlig til både lunsj og middag, på koldtbordet, i matboksen, på søndagstur o
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.