Utfordringen med å gi en oppskrift på Thai-mat er at den ikke kan måles, men må smakes til, skriver Kimberly – og jeg håper hun ønsker oss alle lykke til
Jeg har fått en flink mat- og helseentusiast til å gjesteblogge hos meg denne uken. -). Yngvild har en fin evne på sin egen hjemmeside til å ta for seg ulike matemner og diskutere for og mot, noe som kan være en bra ting for mennesker som ikke har erfaring med matemnet og ut fra en pro-kontra gjennomgang kan ta stilling til om denne matvaren er aktuell i eget kosthold
Men nå skal altså en av de mest kunnskapsrike herrene jeg kjenner få boltre seg i bloggen min og snakke om, etter min mening, den største mangelvaren i vårt norske kosthold- nemlig innmat
Valget ble spinat-og fetapai, og det var vi andre skikkelig happy for. Fanny har tatt seg litt fri fra studier for helgen og fikk selvfølgelig velge hva mamsi skulle lage til middag
-)Stekes i panne, bruk en spiseskje så du får de like store til de er fine å brune, i skikkelig godt smør og kokes i kjøttbuljongkraft til de er ferdig
Gjesteblogger Jan Are Sandmel Strømnes 2 kopper mel. 2 kopper mel (bruk spelt om du vil ha de sunnere)1 ts tørrgjærknipe salt1 ts sukker 2 ts olivenoljevann til du får en jevn masse
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
solsikke- eller rapsolje. Jeg heter Maria og gjesteblogger hos Treningsfrue i dag. Fordel røren i papirformene i brettet, de skal være minst tre-kvart fulle
Oreo Cake Pops (30-35 stk). 250 g oreokjeks (3 pk)200 g philadelphiaost (1 pk)200-300 g hvit canymelts eller hvit sjokoladeMini oreokjeks til pyntPinner, sugerør etc. Sett dem i frysen i 30-45 minutter til. Etter 30-45 mi i frysen. Oreo Cake Pops (30-35 stk)
Heidi gjesteblogger i dag også. -). -). -). -)God jul til dere alle. Min takke står på 2, også ettersteker jeg i ovnen på 80-100 gr fordi jeg er utålmodig. -) Ble en liten forsmak i dag, men resten får vente til julaften kl 12. -)Heidi 1/2 kg siktet rugmel
TerjeDenne helgen gjesteblogger Morten. 300g ytrefilet av storfeHalv pakke ruccola salatParmesanSalt og Pepper1 ts dijon sennep4 ss oliven olje1-2 ss presset sitronKjøp kun ferskt kjøtt som du opplyser at du skal spise rått og som slakteren / butikken garanterer for. Legg kjøttet i fryseren til det er nesten gjennom froset, for så å skjære det i “løvtynne” skiver (1-3mm)Dander dette utover to middagstallerkener sånn at det dekker hele tallerken. Ha nesten all dressingen over maten og pakk tallerkenene inn i plastfolie, for så å sette i kjøleskap i 20-30 min. 1-2 ss presset sitron
-). Jeg er så heldig å få Thea som gjesteblogger i dag, og siden jeg er så glad i søtsaker som har sjokolade i seg synes jeg denne oppskriften på hvit sjokoladefudge passet bra
Da jeg ikke bruker melkeprodukter, er han gjesteblogger hos meg. Ingredienser1,ss smør1,ss olivenolje500 g mager kyllingfiletlitt sambal2,ss hvetemel (spelt)1,ss grov sennep2, ss fløteog hakket persille
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
I dag har jeg en gjesteblogger, Cheryl Håbesland, som sammen med mannen sin Geir er venner av oss. 2-3 ss frisk rosmarin, hakket. Kjør lever og flesk 3-4 ganger i foodprosessor eller mal det 3 ganger i kjøttkvern. 2-3 ss frisk rosmarin, hakket
Mamma er kjempeflink på kjøkkenet og kanskje er det hun jeg har arvet interessen for matlaging av. På søndag laget hun gulrotsuppe med ingefær og denne har hun fått lov til å "gjesteblogge"
Som glasur har jeg en fluffy sjokoladeglasur som dere kan finne HER ♥ Jeg skal prøve å få lagt ut en «steg for steg»-oppskrift på hvordan man lager sløyfe á la kokkeline i løpet av den neste tiden, så det er bare å følge med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.