Gjesteblogg. Tom Kha (Vegetar). March 11, 2015March 12, 2015. I tillegg til å ha spilt en rolle i hele Norges favorittsåpe uten å ytre et eneste ord, har denne ukens gjesteblogger og tusenkunstner Kimberly Winther (Née Larsen) en helt unik blanding av rettferdighetssans og impulsivitet
Jeg har fått en flink mat- og helseentusiast til å gjesteblogge hos meg denne uken. I hovedsak fordi Yngvild klarer å forholde seg mye mer objektiv til tema pasteurisert og homogenisert melk enn det jeg klarer
Johnny Laupsa-Borge er master i human ernæring og forskningsjournalist i Helsemagasinet vitenskap og fornuft (VOF) og har siden 2001 undervist ved en rekke desentraliserte universitets- og høyskolestudier i mat og matkultur
Litt opprør rundt bordet i går 2 stk barn var ikke begeistret for middagen, det var fisk. Jeg syntes den smakte og avokado kremen var overraskende god med laksen
Cake pops er jo skikkelig i vinden for tiden. De er super søte, og geniale. Har du diverse kakeresten i frysen så kan du bruke disse til å lage cake pops
Jeg er så heldig å få Thea som gjesteblogger i dag, og siden jeg er så glad i søtsaker som har sjokolade i seg synes jeg denne oppskriften på hvit sjokoladefudge passet bra
Inneholder reklame. Hei hei. God helg. Er du en fan av Frappucchino. Jeg bare elsker frappe, men er ikke så veldig glad i å bruke massevis av penger på det
AnalizaGonzales. Det er tid for ny oppskriftutfordring. Ina som står bak bloggen Mat på bordet har stafettpinnen denne måneden og valgte potet som tema
Mamma er kjempeflink på kjøkkenet og kanskje er det hun jeg har arvet interessen for matlaging av. På søndag laget hun gulrotsuppe med ingefær og denne har hun fått lov til å "gjesteblogge"
1 l melk, 1 dl sago, 1/2 ss smør, 1 egg, 1 ss sukker, 4 mandeldråper eller noen finhakkede mandlerKok opp melken, dryss i sago, kok til grynene er klare, tilsett smør, vispet egg, sukker og mandeldråper
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.