Denne er derfor perfekt tilsommermånedene, men gjør seg godt til biffmiddager nå om vinteren også. Og er det noen somhar peiling på grilling og skikkelig godt kjøtt, så er det vel nettopp argentinerne
Disse muffinsbrødene smaker godt til spekemat eller ost, og er godt følge til supper og salater. Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort
Noen somhar dårlig tid om morgenen. Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Ha karven i en urtehakker (til stavmikseren) og kjør den til den er finmalt. Er det mindre bør du kjøpe til ekstra spekk slik at pølsene ikke blir for tørre)
Vi har tidligere brukt brødmiksen til å lage pizza. Helgene i desember er ofte travle, og da kan det være greit å ty til enkle, men absolutt gode løsninger
Jeg har slurvet og slumpet, jeg har gjort feil ting på feil dag, jeg har syntes hans deig har vært vekselsvis løsere og fastere enn jeg har tro på og justert litt etter behov, jeg hartil og med hevet grovt mel i en del av den fine starteren for å se hva som skjedde istedenfor å kaste restene, og vil dere tro det
Skanken er faktisk ganske magisk når det kommer til kombinasjonen varme og tid. Viss man opplever at skanken er seig kan det ofte skyldes at den ikke er blitt varmebehandlet lenge nok
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt du har lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Det handler litt om den glemte gleden ved å måtte tilpasse seg. Deretter rakes all varme ut, og du har all verdens tid til å bake, heve, kna og forme det som skal følge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.