Alle disse er gjengangere på kjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbiten til neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
Legg i en bolle på benken og begynn med deigen. Bakepapir og inn i ovnen på 180 grader, under- og overvarme i ca 10-12 minutter. Etter steketiden lar du de hvile på brettet i 5-6 minutter før du legger de over på rist. ca 10-12 minutter Etter steketiden lar du de hvile på brettet i. 5-6 minutter før du legger de over på rist
I dag er det ett år siden de aller første innleggene gikk live på etkjokken. Jeg hadde lenge tenkt at det ikke fantes noen, verken blogger eller andre nettsteder, som skriver på norsk om den maten jeg elsker og spiser til daglig
Har begynt med styrketrening, et program med fokus på bevegelighet (da spesielt i skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper
Jeg husker at jeg som liten jente lekte på loftet hos mine foreldre. ) Og siden jeg er glad i gamle ting, kan det godt være at jeg lager flere plagg etter oppskrifter fra den gamle permen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.