Gir åtte fyltepaprika. Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare medris, krydder, urter og kjøtt, men ogsåmed en hel masse kjærlighet og omtanke
Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Mais eller ris er også veldig godt å ha i paprikaen sammen med dette. Smuldre resten av fetaosten over og smak til med salt, pepper og revet friske urter
Denne oppskriften er inspirert av en rett jeg fikk servert i Hellas en gang, den gangen var paprikaenfyltmedris (som også er veldig godt), men jeg fylte mine med quinoa i stedet, for det er både sunnere og mer mettende
Servers med ovnsbakte tomater, asparges og grønnsalat. Fyll den med hva du enn har. Du kan også blande ris oppi innmaten eller løk, chili eller noe annet digg du har liggende
Skjær opp mozzarella i mindre biter og legg litt mozzarellaost i bunnen inni paprikaen. Ha et lag med pølsebiter over og et lag med grønnsaksblandingen på toppen
F. y. l. t. e. p. a. r. i. k. n. s. m. f. u. o. g. ,. d. v. J. h. j. H. ø. D. b. q. c. å. æ. P. E. 4. 3. 1. 8. 5. /. 2. 0. L. K. -. T. B. S. A. I. @. #. d l
Skjær av lokket på paprikaenog rens for frø og innmat før du fyller den med karbonadedeigen. Enkelt og god middag som kan varieres med både krydder og tilbehør
smak til med salt, pepper og sitronsaft. Fyltpaprika smaker godt som tilbehør både til kjøtt og fisk. Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.