Spaghetti Bolognese har vært kjent i Norge i årtier. Bologna, Emiglia Romagna. Klesvask som henger ut mellom det slitte og trange bygårdene, mødre som kjefter på sine late og bortskjemte mammagutter, scootere som brummer og tuter langs de krumme veiene, italiensk temperament
Rist pinjekjerner i olje og salt på svak varme. Stek sopp i meierismør, maldonsalt og peppermiks. Ha i hjertesalat, agurk, paprika, tomat, rødløk og fetaost
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Bland sammen bacon, pinjekjernerog hvitløk og ha det over aspargesen på tallerknene. Noe sier meg at det er aspargessesong og da må man benytte anledningen til å fråtse i asparges, for det er en av de aller beste grønnsakene vi har – i hvert fall etter min mening
Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate. La knekkebrødene kjøle seg ned på en rist før du skal lagre de en boks, slik at de forblir sprøe og fine
Bolognese saus er en kjøtt-basert saus som stammer fra Bologna i Nord-Italia. Dolmiosaus fra butikken blekner i forhold til den hjemmelagede og er også dyr i forhold til hva det koster å lage med egne ingredienser
Hei og god fredag. ristede kikerter. Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag
Oppskriften fikk vi også. La det det koke på middels varme, og helt til sukkeret er helt smeltet. (ta gjerne med det lille som er igjen i pakken du brukte til pureen også)
Ristede kikerter er supergodt og enkelt å lage, og smaken kan varieres etter hva man har lyst på. Her kommer enda en sunn snacks-oppskrift (som om ikke eplechips og grønnkålchips var nok)
Jeg forstod det liksom når jeg kom på ideen med å kombinere to av mine favoritter, brownie med bär/bær og mumsmums eller på norsk også kalt kokosbolle, at det kom til å bli en liten bloggsuksess (og når @godtno på instagram hadde fått over 1000 likes på sin repost på et par timer var det sååå värdt/verdt det å ha stått ute i regnet ogfotografert denne, haha
"Gelato alla vaniglia" er "Gelato" laget med ekte vaniljestang og smaker fantastisk. Det som kjennetegner ekte "Gelato" er at isen lages med både fløte og melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.