Denne varianter smelter i munnen og er en fryd å spise. Jeg simpethen elsker karamell. I iskrem, i konfekt, i kaker eller bare i seg selv som en saus eller som denne oppskriften i form av fudge
Havsaltet jeg har brukt er en sann fryd for ganen og det fortjener et eget innlegg en annen gang, men bare stol på meg at det er verdt hver eneste krone og at det anbefales på det varmeste
Denne varianter smelter i munnen og er en fryd å spise. Jeg simpethen elsker karamell. I iskrem, i konfekt, i kaker eller bare i seg selv som en saus eller som denne oppskriften i form av fudge
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Indisk mat med all dens intensitet og spennende krydder er en fryd. Curry er en samlebetegnelse på grønnsaker, kjøtt eller fisk servert i en krydret saus
Med god smak og en fantastisk farge er den en fryd for både syn og gane, og med mye antioksidanter og andre gode næringsstoffer, ja da er alle argumentene på plass
Ikke fordi de smaker så veldig annerledes enn andre små, gode poteter, men fordi fargen er en visuell fryd av de sjeldne og gjør seg fantastisk godt sammen med andre fargerike ingredienser
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Her er det mange fine råvarer som harmonerer godt sammen, og gir deg noen litt annerledes, men gode smaksopplevelser
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
I morgen venter nok en julidag med fryd og hete, og for min del mer matauk og sylting. Juliheten har slått innover Østlandet for fullt og folk ligger svimeslåtte og dupper i vannkanter og spredere rundt omkring
Jeg synes glutenfrie oppskrifter er utfordrende i forhold til hvetemel, som er en fryd å bake med. Da jeg bakte med hvetemel så lagde jeg perfekt bakst- både smaksmessig og det ble en fryd for øyet
Og spør du meg er det en liten fryd for øyet også med alle fargene. Posted on 27. april 2016 by EinarNilsen in Endelig helg, Forretter, Kjapp mat, Lavkarbo, Thai
Oppskriften er hentet fra boken Kakefryd av Elisabeth Holm, vinner av Kakekrigen 2015, stylet og fotografert av Lise Marie Stang-Jacobsen (@hverdagslykkelise). Bildene er tatt på ærverdige Berby Herregård, der kjøkkenet ikke er endret siden 50-tallet, og hele boken er en fryd for både øyet og ganen
Det var en sann fryd å sette tenenne i disse lekkerbiskene. Noen ganger vet man allerede når man tar frem ingrediensene at «dette blir sinnsykt godt», og denne retten er virkelig en sånn gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.