Eggehvitene har du i en egen skål, mens eggeplommene piskes til eggedosis med halvparten av melisen. Fordel sitronfromasjen i hver av de fire kakeformene som til nå bare inneholder oreobunnen
En frisk og luftig fromasj laget med vaniljekesam av den lette varianten og jordbær. Vil du kan du bytte ut kesam med pisket kremfløte, men selv synes jeg det smaker så utrolig godt med kesam
- Visp kremfløten til luftig krem og bland forsiktig med eggedosisen. Her får du oppskriften på en enkel og kjempe god sitronfromasj som du lager på ca
Deilig, sprø paibunn med vaniljekrem og frisk frukt på toppen. oz)Topping (Norwegian)Frisk frukt etter sesong og ønske og gele med så lys farge som mulig
Bland med den søte sitronsaften. Visp kremfløten til luftig krem og bland forsiktig med eggedosisen. Pynt med strimlet sitronskall, og gjerne også limeskall, før servering
Jeg liker fromasj best med sitronsmak,. men her er det bare å tilsette det man liker best,bytt for eksempel ut sitonsaften med blåbær-eller bringebærsaft
Før servering kan fromasjen gjerne pyntes med revet sjokolade. Denne desserten får meg til å tenke på Versailles og fransk herskap og eleganse, så lett og luftig er denne sitronfromasjen
Men har du tips til sitronfromasjfyll istedenfor, eller noe annet enn bringebær eller jordbær. Ja, så er det helg igjen og jeg fortsetter trenden fra forrige kake med kombinasjonen lakris og bringebær - som er en fantastisk god smakskombinasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.