Vi har verdens greieste frisør – Petter i Salong Monet her i Oslo. . I kveld har han holdt oppe to timer lenger enn vanlig slik at vi begge skulle få klippet oss etter jobb
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Hytteturens hovedmiddag skulle tilberedes, men min mor tvilte sterkt på internettets kollektive anbefaling
-) Min anbefaling til å lage mandelmel er derfor som følger. -) Livet er godt. -). -). Bedre å sikte halvmalte mandler, hive det du ikke fikk malt fint nok tilbake i maskina, ta noen nye støt, sikte på nytt - enn å male for lenge, og slå fettet ut av mandlene
Og når jeg omsider får malt veggene i stua i en nydelig greige-farge blir det perfekt. Ta gjerne en titt på flere bilder tatt av han og hans fru på Scandinavian Prints – dagens anbefaling Oppskrift
Greske kjøttboller med tatziki og rotmos -. Forelesningsvideoene vi fikk har ikke vært oppdatert på flere år selv om det har kommet nye anbefalinger og ny forskning
Dersom det renner av mer kraft fra fuglen din, kan du gjerne helle dette oppi sausen underveis -. Jeg brukte en Hackit – og det funket supert (personlig anbefaling – ikke sponset)
Den passer også godt på tapasbordet -eller hvis du har lyst på noe godt - fordi du fortjener det. Vin etter anbefaling av flinke ansatte på Vinmonopolet på Hamar
Jeg tok oppdraget med å plyndre dem - skulle det vise seg. Etter det har jeg holdt meg strikt til anbefalingene som pappa har overlevert fra mamma og Ingrid Espelid Hovig
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. 350-450 ribbe pr person. Ha på rikelig med salt og pepper 1-3 dager før du skal steke den, og legg den i kjøleskapet. Stek så ribben videre i 1-1,5 timer til. 2-4 poteter pr pers. Kok opp lettsaltet vann, ha oppi rosenkålen og forvell i 2-3 minutter
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. 350-450 ribbe pr person. Ha på rikelig med salt og pepper 1-3 dager før du skal steke den, og legg den i kjøleskapet. Stek så ribben videre i 1-1,5 timer til. 2-4 poteter pr pers. Kok opp lettsaltet vann, ha oppi rosenkålen og forvell i 2-3 minutter. 350-450 ribbe pr person. 2-4 poteter
Sous vide-tilberedning er overflødig når det gjelder mørt reinkjøtt, jeg vil faktisk påstå det gjør mer skade enn nytte … vel og merke om du er som meg og foretrekker kjøttet rått
(Dette er ikke et sponset innlegg, men kun en anbefaling på gode produkter jeg selv har kjøpt). 1 dl havregryn 1 dl mandler 1 dl dadler u/stein 2 ss kakaopulver 1 bit kakaosmør (kan sløyfes) 2 ss små kakaobiter, rå sjokolade 3 ss kald kaffe 2-3 ss cocosa kokosolje. 2-3 ss
Oppskriften fant vi i boka Kakefest av Sofie Hexeberg, Kristin Kjellmo Vorkinn og Birthe Storaker. . For et par uker siden hadde Kari en opprydding i fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Det følger med hvileretter selvsagt, og du tør ikke annet enn å følge sommelierens anbefalinger av vin, cider og pommeau, for ikke å snakke om at her må en stakkars viking båndlegge seg for ikke å be om påfyll
Jeg ville gjerne teste ut en ny oppskrift som avgifter kroppen. Det ble denne oppskriften. Den smaker super friskt med både ingefær, gurkemeie og kajennepepper
og jeg som ikke er Hellstrøm, mat-Tina eller Ingerid Espelid… ei heller noe i nærheten… Og når jeg avslører at jeg fikk oppskriften av min frisør lurer du kanskje på om jeg har kaffilurktet litt hardt i det siste…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.