Denne helgen skal det for min del være mye trening og juleforberedelser, det er en bra kombo. så reiste jeg bort forrige helg, så da ble det som det ble, men sånn er det jo innimellom
Så kan vi legge bak oss den siste sommermåneden for i år og ønske september velkommen. Som alltid betyr ny måned oppsummering av oppskrifter fra forrige, eit innlegg med alle bilder og link til oppskriftene
Det er en fordel å skjære bananene i skiver før du fryser de. DESSERT TIME. Isen må spises med en gang, den smelter ganske fort ellers må du putte den tilbake i fryseren, men den er best når den er nylaget
getTime()>end){break. August begynte med kosefrokost i form av bananpannekaker med bær. Nå er jeg klar for frisk høstluft, gult løv og store kopper med varmt drikke
Det går med en god del timer på kjøkkenet i løpet av ei veke, men døgnet kunne gjerne våre litt lenger, så eg kunne tilbringt enda meir tid der eg lika meg aller best
Breakfast time. 28. 10. 2014 kl. 11 i. Frokost. Ingen kommentarer. ♥ God morgen. Nå har jeg nettopp spist en god frokost og skal snart hive meg på trening
Tar litt tid å forberede, men du får ryddet bort kjeler, kniver og 'kar' før middag. Vi er midt i august og sommeren er på hell ✿ nyt de siste varme solstrålene ღ
Men bortsett fra denne navneendringen, som vil ha lite å si for dagligtalen hvor bruene over Bosporos referes til etter hvilket nummer de har fra Marmarissjøen (denne er nærmest og kalles derfor den første brua), har livet gått tilbake til det normale i Istanbul
Dekk til deigene med plastfolie og sett bakeplaten i fryseren i noen timer. Form delene til boller og legg dem i hver sin bolle som er smurt godt med olivenolje
Dette gjør at deigen hever fortere og det tar en halv time å heve til dobbelt størrelse. Mens deigen hever sjekk skapene for alt som kan brukes på pizza
Matglede for matglade. Jeg har også brukt fibersirup gold for å få en litt karamell og blank konsistens, det er fult mulig å bytte fibersirup med agavesirup eller maplesirup
Det er Søndag og ei ny veke står for tur. Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.