Fyll opp med chili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag. Sterke krydder er med på å sette i gang kroppens blodsirkulasjon
Stek det til det får litt farge, og ha det så over i kjelen sammen med grønnsakene og løken. Dagens oppskift handler ikke om pølser, men er et forslag til en chili con carne i LCHF-stil
Chili con carne er spansk betyr chili med kjøtt (oksekjøtt). Jeg tipper at det hadde blitt "månelyst" om Prior hadde foreslått å bytte ut fårekjøttet i fårikål med kyllinglår
Chili Con Carne er en klassisk amerikansk sydstatsrett med mexikanske aner. Man vil også finne retten over hele Mexico, og det er denne varianten jeg har forsøkt meg på med mye jalapeno pepper, paprika og til å med bitter sjokolade
"Enchiladas" er maistortilla med fyll dekket med en chilisaus. "Enchiladas" kommer fra Mexico, hvor praksisen med å rulle maistortilla rundt annen mat kan spores tilbake til mayaene
I dag skal jeg friste med en dampende og duftende gryte med chili con carne. Gjør det samme med raspede gulrøtter og selleribiter og la tomatpureen få surre med et par minutter til slutt
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig og finhakket rødløk, chili og hvitløk sammen med krydder, tilsett deretter hakkede tomater, ketchup, bønner, og ananas i biter
Chili con Carne betyr chili med kjøtt, og er ikke en meksikansk rett som mange faktisk tror. Dette er en varmende rett med mange gode smaker - superrask å lage og kjempegod å spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.