En spennende vri på tomatsuppen. Grillsmaken fra tomatene gjør virkelig denne tomaten til en smaksopplevelse - noe en trygt kan si posesuppe ikke akkurat er
Arrabiata betyr «sint» på italiensk. Sint som i chiliHOT. Du kan selvfølgelig regulere styrken på suppen selv, men du bør minimum spandere 2 chili på denne
Disse kjøttbollene har masse smak, og passer perfekt blandet med min «Spaghetti Pomodoro» oppskrift. Kjøttbollene passer blandt annet til en forrett, med spaghetti, eller bare som en kjemperask hverdagsmiddag
Pizza er etterhvert blitt en norsk nasjonalrett. Frysediskene bugner over av mer eller mindre gode hel og hvalvfabrikata, og hvem husker vel ikke mors hjemmelagede pizza med kjøttdeig og et tjukt lag med norvegia på toppen
- Jeg skal ha middagsselskap. Vil dere komme. spurte Lele. Han var fra Milano, studerte litteratur og var alltid kledd i tweedjakker og gensere som så ut som om de var nøye utvalgte loppemarkedskupp
frøpose med San Marzano. Det er faktisk ikke så lenge til man kan begynne å forberede seg til den norske tomatsesongen, og for dem som har en lun solrik plass eller et drivhus, kan man dyrke sine egne tomater i jord
Enkle ingredienser, uhyre smakfullt resultat. San Marzanotomater (eller kirsebær eller bifftomater), løk, hvitløk, jomfruolje, + din beste jomfruolje, salt, litt sukker og litt chilipulver
Det er ikke nødvendig å kjøpe ferdigmat bare fordi man har liten tid til å lage mat. Denne pastaretten tar veldig kort tid å lage, og den smaker fantastisk godt
Gulleplet, eller pomi d’oro kalte man tomat i Italia. Fordi den var gul av farge, men også liten som et kirsebær da den ble brakt til Europa av Cortez, etter erobringen av Mexico
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.