Taco er blitt et like fast inslag på fredagskvelden som Bit for Bit og Skavland. Guacamole kan lages i mange varianter og denne er en enkel og mer enn god nok variant på en hektisk fredags ettermiddag
Klikk her for å avbryte svar. Jeg har tidligere brukt ferdig paibunn fra Tine, og har vært veldig fornøyd med det, men etter å ha fått spørsmål om hvorfor jeg ikke lager bunnen selv, var det vel på tide på prøve dette
For en liten tid tilbake lagde jeg paimed bacon, chevre og cheddar. Fotballfrue nevnte i sitt blogginnlegg at det var fullt mulig å lage paien uten bunnen
Server med salat og brød til. Ha blandinga oppi pai "skallet". Ha det i ildfast form eller paiform, legg sammenrulla aleminiumsfolie rundt kanten og steik i 8 minutt på 225 grader. Steik 400 gr kjøttdeig, tilsett ein pakke taco krydder og 1 dl vatn
Og så har du i resten av ingrediensene og lar det surre en stund til etter at du har smakt til med salt, pepper og chili så det passer helt til din smak
Eggerøre med et hint avtacosmak. Nytes på terrassen med en kopp kaffe. Omeletten er laget av 2 egg, 1 ss varmt vann, 1 ss rømme, 1/2 ts oregano, 1 ts hjemmelaget tacokrydder
Denne paien ble skikkelig smakfull og god, mest takket være fyllet. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Du kan gjerne lage ditt eget tacokryddermed mindre salt, sukker og smaksforsterker, se f. Server med en deilig blandet salat, salsa og avokado i form av guacamole eller avokadokrem
Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Server og la resten av familien ha oppi det de selv ønsker i suppen
Med det meste på hus satte jeg igang, jeg brukte elgkjøttdeig, og siden jeg er generelt lei avtacokrydderet som man får kjøpt i butikken, så krydret jeg like så godt kjøttet med all slags som var i skapet, deriblandt cumin som har den karakteristiske tacosmaken
Visp sammen egg og creme fraiche , smak til med salt og pepper og hell dette tilslutt i formen. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.