Da er fredagen her og det er endelig helg. Da turte jeg å prøve meg på en ordentlig treningsøkt - Markløft - Gående utfall - Push ups - Landmines - Roing Jeg svettet umenneskelige mye og kjente at det var ikke like mye futt i kroppen som normalt
Desserten fikk dere av meg i går, og i dagens innlegg kommer fredags-middagen. Dette ble lunsjen min tidligere i dag, og nå kjenner jeg at jeg blir sulten bare av å se på bildene igjen
I løpet av et år er det mellom en og tre fredager som faller på den trettende. Mat må man også ha uansett hvilken dag og dato det er og her er noe av det jeg har spist de siste dagene
Det er mye lettere enn du tror og du kan ikke. Ha mel, bakepulver, salt og smør i en bolle. Lag en liten brønn i melet og ha i det varme vannet(det går helt
Og hummer er jo som regel nok i seg selv men hvis man skal servere noe i forkant kan man feks ta noen skiver med pate på noen enkle kjeks eller laksetartar servert i porsjonsglass
Ettersom bloggens forfatter er Katolikk, vil det hver fredag publiseres en kjøttfri oppskrift. Kremet på smak med en passe litt sødmefull og rustikk smak fra røkelaksen er dette en utrolig smakfull og rask rett å tilberede
Jeg innleder også denne helgen med en treningsfri fredag, jeg kjenner at kroppen trenger hvile også. ) så da lurer jeg, er dere flinke til å lytte til kroppen deres og ta dere treningsfri
Og her er resultatet, deilige marengs, servert med vaniljekrem og jordbær. Med en egen kokebok for jenter, er det enkelt å vekke interessen for å lage mat
Denne uka har inneholdt lesing, sushi, jobbing, poncho-antrekk, mer lesing, mer jobbing, lesing på sofaen med min kjære, CoffeeBerry, Sisterhood-samling og rød leppestift
Ha en superfin fredag kjære lesere, er så heldig å ha så flotte og hyggelig lesere, kom gjerne med kommentarer, det gjør det så givende å blogge å få noen ord i fra dere som kikker innom bloggen min
Og komme hjem med fersk fisk til fredagskveldens kosestund. Fredag er ofte fiskedag hos oss. Både liten og stor er glad i fisk, og så er det så uendelig mange variasjonsmuligheter i tilberedningen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.