Jeg har hatt en alvorlig runde med bakedillai det siste. mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og iskrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransksitronkake, fransksitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middelsinteressertei mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
eplepai av norske epler breddfulle av aroma og saft, blir alt annet enn tørt. Gravenstein, Åkerø, Aroma, Summerred- nei, det er ikke navnet på karakterene i en sær dramaserie
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårligtid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.