Svigermor har visstnok funnet og perfeksjonert disse oppskriftene fra ukebladet Familien. Hvor enn man snur seg er det kaker, og de er uten unntak ufattelig gode … Min kjære svigermors spesielt
Oppskrift på svigermors sjokoladekake. Minstemor fylte fem år i går og svigermor var på besøk. Det ble unisont forventet av flokken at hun måtte lage sin berømte sjokoladekake
Sett urter, crème fraîche og parmesan i en food prosessor og suse sammen. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 300ml full-fett crème fraîche. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 300ml full-fett crème fraîche
Stekes i 30-40 min, 175 grader nederst eller midt i ovnen (varierer fra ovn til ovn). Jeg anbefaler romkrem kokt fra 1 pakke pulver - denne er mye bedre enn den ferdige romkremen
Denne kaken er det mange mange sin favoritt i familien, jeg husker jeg laget den til en spesiell gutt som bodde langt hjemme fra for mange år siden, den gang jeg var ung og forelsket
Svigermors sjokoladekake. Har akkurat arrangert bursdagsselskap her, og da ble det å eksperimentere med kaker uten fruktose, slik at alle kunne ha de samme kakene
Så har det bare falt litt bort fra min side. Men de er SÅ gode, og nå i julen har jeg helt enkelt tatt en pause fra telling av kalorier, og veiing av mat
Å få en svigerdatter som er allergisk er ikke bare, bare, men min svigermor har klart det utrolige, nemlig å lage en knallgod sjokolademousekake som jeg tåler
Fraurtehagen kan du gjerne smaksette med timian, basilikum, persille og koriander. Ommangparmesan, rømme fra Harry Dale, gårdens egg og økologisk oliveolje
Med epletre i hagen og saftkoker i kjelleren så flasker det seg fort. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
Høsten banker på døren, og årets plommer er forlengst moden på det lille treet vi har ute i hagen. Vi er ikke vant til å høste inn frukt, men måtte prøve oss på plommesyltetøy når det først kom så mye frukt som i år
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.