Konkurransen gikk ut på å skape de beste oppskriftene til pingvinene fra filmen Madagaskar. Oppskriften er min søsters, en hun sendte inn til en konkurranse via Tines hjemmesider
Akkurat nå sitter jeg og ser på Paradise Hotel. passer det også veldig godt til lunsj. Det ble litt sein middag i dag ettersom jeg ikke var ferdig på trening før klokka ni, men dette enkle måltidet tok jeg meg lett tid til
Her ser dere noen bilder fra koselige Strømstad, vi koste oss selv om ikke været var det beste. Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen hit, en matelskers paradis❤
Vi har grodd fast på plassen i våre hjerter, Lofoten (et paradis). Famwangaasegg, velkommen til oss. ALL KOPIERING AV BILDER OG TEKST UTEN TILLATELSE VIL BLI POLITIANMELDT
Paradise is a state of mind – ENJOY. Selv om det egentlig ikke er så mye jeg har lyst til å endre på, blir jeg liksom ekstra flink på starten av det nye året
Appelsinmarmelade fra Den gamle frughave er nydelig til. En vellagret rødkittost i trekasse, som denne Chablis fraFrankrike, vil gi deg en osteopplevelse utenom det vanlige
Her er en liten enkel oppskrift på middag til pasta og hvitløkselskere. Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges), vendes forsiktig olivenoljen med tomatene, chilli og hvitløk inn
Resten av dagens måltider består av lunsjbokser da jeg er på jobb til halv elleve, dermed blir det ekstra stas på lunsjen som spises fersk fra tallerkenen
Denne nordeuropeiske slektningen av franskmennene sin Boeuf bourguignon er like smakfull som enkel. Oliva var i mange år (før, under og etter krigen) kokke i fine heimar på Paradis i Bergen
Tilsett matfløten og spe på med vann til grønnsakene nesten er dekket. Jeg bruker ca 400 gram kyllingfileter til 2 store og 1 liten. ca 400 gram kyllingfileter til
(Dette varierer litt fra merke til merke - vi pleier å dampe den i vannbad. Hell på litt av sausen fra gryten og la den trekke inn i couscous'en i noen minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.