Til min mors utsatte bursdag, det er ikke noe greit å ha uteselskap i desember, bestemte lillebroen min ( den mellomste av dem ) og jeg oss for å grille et helt lam, oppskrift på dette kan du finne her, samt å lage pølser
Rør inn havregryn og sukker. 160 g havregryn. 100 g smør, smeltet og avkjølt. 4- Til pynt blander du 2 ss havregryn og 1 ss bruntsukker, og deretter strør du blandingen på alle muffinsene. 6- La de stå på stekebrettet til de er lettavkjølt før du flutter dem over på en rist for enda mer avkjøling. 160 g havregryn. 100 g smør, smeltet og avkjølt
Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine som er en konsekvens av all is-spisingen i helgen. (denne er hentet fra Christina Fjære, og er blitt en favoritt siden)
Sancerre er en favorittvin. Vi har begynt på sommerens prosjekt – ny terrasse ved inngangspartiet. Det ble en søt avslutning på middagen – også den fra Trines Matblogg
I de siste årene har det vært en oppblomstring av små bryggerier som tilbyr de herligste drikker av humle og kornmalt, en utfordring for de etablerte gigantbryggeriene som Carlsberg og Heineken
Flere blir det i neste uke… Som dere ser så er det pinner på bordet og menyen var sushi og ulike varianter av Salma og sausen ble servert i svigermors gamle sherryglass
- Om du ikke har fin sil kan du sile gjennom et rent kjøkkenhandkle ved å legge handkle i et dørslag oppi en større bolle og helle på litt og litt av saften
Veldig glad for å høre det, det betyr at jeg omlag ikke mister alt for mye av formen og trenger bare å holde meg løpsfri i en uke, kanskje en og en halv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.