Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling. Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Kyllinglår og båtpoteter med en kremet saus full av sunne, smaksrike grønnsaker. Denne retten er inspirert av en tvsnutt av Nigella Lawson jeg så for noen år siden
Lompepizza kan lages i uendelig mange varianter. Eg har alltid våre ei lompeguri og speltlomper har våre en stor del av kostholdet mitt i mange, mange år
Ikke noe slår enkelheten av å klemme alt oppi en ildfast-form, og så bare sette det i ovnen. Denne retten passer nok best om du serverer litt pasta ved siden av
Rens og del krydderne i forholdsvis små biter, og ha alle ingrediensene (ikke sitrongress)i en foodprocessor eller i en skål slik at man kan bruke stavmikser
De kan som sagt også fint grilles utendørs, hvis du ikke er nedsnødd slik som vi er, steketiden avhenger da veldig av temperaturen, men siden det er kylling og vi definitivt ikke burde spise den rå, anbefaler jeg å sjekke godt at den er gjennomstekt før du serverer
Ta kyllinglårene ut av ovnen og pensle dem godt med marinaden. Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet, ta vare på litt av kokevannet og skyll pastaen under rennende vann, så den ikke fester seg sammen
Taco, det er en totalt no-go så sant du ikke er av meksikansk opprinnelse og kan sakene dine. En god venninne av meg hadde for mange år siden en date som hun inviterte på middag, han kom inn døra, satt seg og la en plastikkpose med agurker og tomater på bordet
Sil av kraften og sett til side. Sitron og masse hvitløk går godt til kyllinglår. Og med litt hvitvin og en godsopp og kyllingkraft blir dette en deilig rett
Dryss på salt og pepper og dytt strimler av hvitløk under skinnet på kyllinglårene, den hvitløken du ikke får plass til legger du i stekepannen ved siden av kllinglårene
Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Her bruker du grønnsakene du vil, jeg valgte en spennende blanding av purreløk, gulrot og søtpotet. Husk det er litt kraft fra kyllingen og grønnsakene i bunn av formen som du må ta med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.