16 år
og jeg ville fortsatt endre på kroppen. På dette tidspunktet hadde mine naturlige former kommet fram, og jeg var ganske så komfortabel med det. Jeg hadde småting jeg ville endre på
1000 kroner
i måneden på fargelinser, etter hvert aller helst sorte. Jeg tok bilder fra vinkler som fikk meg til å se så tynn ut som mulig, og jeg begynte å ta mye sol. Jeg vil tro jeg i denne perioden brukte 3000 kroner i snitt i måneden, kun så jeg ikke skulle se ut som jeg egentlig så ut.
19 fikk
jeg som de fleste vet spisefortyrrelser og gikk ned noe sånt som
30
kg
21 år
og reiste til USA. Jeg hadde gått litt opp i vekt og var fortsatt tynn, men med litt av formene jeg en gang hadde. Jeg er nokså heldig sånn sett
24 år
og hjemme i Norge. Jeg er lykkelig med mannen i mitt liv og bor på et nytt og herlig sted med han. Jeg bruker dagene til å være på en jobb jeg elsker, jeg går i butikker å titter på ting jeg ikke trenger
Bruken i næringsmiddelindustrien har vært omstridt i en rekke land fordi den kan forårsake allergiskereaksjoner, og i verste fall anafylaktisk sjokk – som er den kraftigste allergiske reaksjonen man kan oppleve etter å ha blitt utsatt for noe man ikke tåler
Deter virkelig lett å lage majones selv. Var ikke dette enkelt. Aldrimer kjøpemajo. Og bruker du hele egget, ikke bare plommen, blir majonesen superluftig
Det hemmelige (ikke nå lenger) trikset er at hun bruker Kviteseid smør, som er ekstra salt og godt. Denne enkle oppskriften har jeg fra Signe, som alltid serverer himmelsk mat og kaker
Deretter blandes det tørre i. Det blir alltid høyt og luftig. Finnes uttallige oppskrifter på sukkerbrød, delerher min oppskrift, som jeg forøvrig har hentet fra en potetmelspakke mange år tilbake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.