Med seks måneders språkkurs foran meg trengte jeg en hobby ved siden av. Fordette er en kultur som ikke bare er raffinert over hundrevis av år – den er like levende i dag som den noen gang har vært
Tänkte passa på att tipsa om ett av mina fredagsfikatips som är kanon att baka när man inte har tillgång till någon ugn, med tanke på att många nu är ute i sina husvagnar och sommarstugor
Solen skinner og flagget vaier, så alt ligger til rettefor en god dag. Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker
Deigen skal nå være myk og lett å forme. Vet ikke om jeg fortsatt synes kjøpekakene fra «Marks&Sparks» er allverdens, men den rike ingefærsmaken og den krakkelerte sukker/kanel toppen har virkelig noe ekstra ved seg
Du behøver ikke ha tråd nok i forkant, du kan knytte mer tråd på underveis om du føler det er lett å få knute på tråden under sying så kan det være enklere og knyte på når du har sydd rundt og før du starter surring
oSelv om det meste var ferdig, så tar det tid å pynte fat og legge opp, og for alt i verden, så hadde ikke maten sett så fantastisk bra ut hadde det ikke vært for ferdighetene til Laila
Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifter når jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Deigen vil fortsatt være klissete. Tilsett alle ingredienser til deig 2 i samme bakebolle som deig 1. Form disse til store boller, og la dem hvile i 5 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.