2014 er
på vei til å blir ett av de beste årene, til tross for store smerter og nedturer tidligere på året. Mitt beste tips er å tenke tilbake på alt det positive du fikk ut av det vonde. Alle de fine forandringene det har ført med seg og beveg deg framover
God morgen skjønne lesere. Nå er det en del dager siden sist. Jeg la tidligere ut en del bilder på Instagram av disse mocha mud pie pops som er en kopi av en dessert spist på
Populære innlegg. Svinestek (med sprø svor om du vil. ). Jeg tok med en billig surret utbenet svinestek med svor fra Mega - som kjekt å ha Å den ble kjekk å ha i dag
På søndag ble det vist kalkunmiddag. For å gjøre historien kortes mulig, så oppdaget jeg at kontakten til fryseren hadde blitt tatt ut og erstattet med en annen
Jeg er da ikke nærheten av å være den eneste som har gledet seg til i dag. It´s friday. ). Her kommer et deilig fredagsmiddagstips (selv om jeg spiste dette i går)
Takk til alle som gjorde dette til den beste nyttårsaften så langt. I går feiret vi nyttårsaften sammen med i overkant av 20 av våre nærmeste venner og da stod helstekt kalkun på menyen. #nyttårsaften #2014 #mat #oppskrift #kalkun #middag #kos #godtnyttår
MEXICAN FOOD - FOOD FOR FRIDAYS. 20. 10. 2016 kl. 05. 03 i. Veganske Middager. Ingen kommentarer. God Morgen. Jeg vet at det bare er torsdag, men jeg håper å kunne friste dere med denne varianten av fredagstacoen, så legger ut oppskriften allerede i dag hvis dere har lyst til å prøve den i morgen
Etter å ha lest A-magasinet nr. 51, hvor Geir Salvesen presenterer en deilig “boblende” forrett, synes jeg at også Selskabelig`s lesere må få denne oppskriften til nyttår
Med et kjøkken som minner om en anleggsplass, frister det ikke å lage store middager. Samtidig fortsetter jakten på vellykket speltbakst, så i dag falt valget på speltpizza med røkelaks
Førjulstid. Litt lenger åpningstid på jobb. Det blir noen litt sene kvelder, det. Vi stenger ikke senere enn 21 heldigvis, men det er nok til at kl fort blir 21
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.