Hell kokevannet fra potetene over de frosne ertene slik at de tiner - la stå. Til denne fiskepaien, eller gratengen om du vil, finner vi mesteparten av ingrediensene i fryseren
Fjern laurbærbladet fra melken og tilsett 1 ss smør. Som lovet blir det mer fisk denne uken. Fisk er også godt i pai, og denne har myk hvit saus som fyll og er sprø på toppen
(6 pers. )5 store poteter i biterolivenoljesalt/pepper2 egg2 store håndfuller fersk spinat1 hakket løk1 hakket gulrotca 2,8 dl fløte2 håndfuller revet cheddar eller parmesansaften av 1 sitron1 stor ts god sennep1 stor håndfull finhakket persille450 g torskefilet i biterrevet muskatKok potetene
Fiskepai på engelsk vis. Bland sammen og tilsett kraften fra fiskebollene og melk. 1 boks fiskeboller3 ss smør2 ss hvetemelKraft fra biskebollene2-3 dl melk1/2 ts salt1/2 ts hvit pepper1 ts karri1 pk bacon
Idéen til denne paien kom ut fra den britiske retten stargazy pie, en fiskepai dekorert (om man kan kalle det det) med fiskehoder som stikker opp av paibunnen
Deilig fiskepai. Ta vekk fra varmen. )1/2 ts salt---40 g smør40 g hvetemelmelksalt og pepper 2 ss hakket persille eller 1 ts tørket2 egg (litt av dem til pensling)2 dl frosne erter (eller fra boks)2 butterdeigsplater---1
Legg fisken på litt kjøkkenpapir for å trekke ut fuktighet. Varm stekeovnen til 180 oC. Smør en ildfast form og legg i de kokte fisketerningene, kokte egg i båter, og
Jeg har i hvertfall laget fiskepai, eller denne gangen kan man si at jeg prøvde. Hei igjen. Dette innlegget skulle egentlig vært ute i går, men pga nettproblemer fikk jeg ikke lagt det ut før i dag
Fargerik fiskepai klar til å få ost på seg og stekes i ovn. Denne retten er litt vanskelig for BLW-nybegynnere, da maten blir most når de prøver å plukke den opp
Dette en deilig fiskepai som Jamie Oliver har laget. (6 pers. )5 store poteter i biterolivenoljesalt/pepper2 egg2 store håndfuller fersk spinat1 hakket løk1 hakket gulrotca 2,8 dl fløte2 håndfuller revet cheddar eller parmesansaften av 1 sitron1 stor ts god sennep1 stor håndfull finhakket persille450 g torskefilet i biterrevet muskatSlik gjøres det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.