Veldig god fiskegryte som er enkel å lage, inspirert av en oppskrift fra Ingrid Espelid Hovig. Erstattm eller fyll på med det du allerede har i kjøleskapet
Fyll opp medchili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag. Skjær paprika, løk, hvitløk og stek de i en panne med litt smør/olje
Server i dyp tallerken med pasta i bunnen, og en god sleiv medfiskegryteog kanskje et fryses med forskrevet parmesan og en omgang ned pepperkverna på toppen
Stek det til det får litt farge, og ha det så over i kjelen sammen med grønnsakene og løken. I kveld har vi vært på Jacobs og hentet pølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag
Smak til med salt og pepper, og ha i en boks medchilibønner rett før servering. Skjær, løk, hvitløk, paprika ogchili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.