Server med ønsket tilbehør. 200-300 gram fiskefilet . Lag sausen ved å smelte smør, spe med melk (blandet sammen med 1 ts johannebrødkjernemel eller hvetemel) og appelsinjuice og rør ut buljongen. Smak til med salt og pepper og la sausen småkoke i cirka 10 minutter. Blomkålpure lager du enkelt ved å koke opp blomkål i en kjele med vann, hell av vannet og tilsett 1,5 ss smør + 0,5 dl dl melk (eller fløte). 200-300 gram fiskefilet
Her kan du velge om du vil steke laksen medurtesausen i ovnen eller servere sausen frisk over. Bortsett fra lutefiskdaten jeg hadde med ei venninne like før jul og svigermors hjemmlaget tomatsild på brødskivnene, har det vært lite fisk i det siste må jeg innrømme
Topp med de ovnsbakte cherrytomatene og ringle rundt urtesausen til slutt - vel bekomme. Da er jeg tilbake etter en lang og god sommerferie, og starter med en frisk og god lakserett
Krydre med pepper. Del cherrytomatene i to og ha dem i pannen sammen med kyllingen. La koke et par minutter, dryss litt ferske urter over retten og server med for eksempel litt salat ved siden av
Server nykokt, hjemmalaget ravioli sammen med stekt laksefilet og urtesaus på toppen - ha også gjerne grønnsaker ved siden av, for eksempel dampet brokkoli
Her i Spania er jeg veldig glad i å spise litt rustikk husmannskost med masse grønnsaker. Urtesaus. Men nå har vi ferie og da kan jeg kose meg med å lage middag som tar lang tid å lage, og som man sitter lenge ved bordet og nyter
Ha rene fiskefilet i biter i en foodprocessor. (fri for skinn og ben)sammen med salt. Ha i resten av ingrediensene utenom melk, kjør sammen, og mens maskinen går sper du med melken
Jeg legger fiskefiletene i en ildfastform med litt olje, salt og pepper over. Tar ikke så ofte bilde av middagen min, men det fikk jeg hvertfall gjort noe med i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.