Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvit saus med muskat og terteskjell - og med nydelig norske reker - dette er bare herlig
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Vispiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten
En morsom vri på rekerog pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seigeoglite gode
Kok risog server den på en tallerken, med rekerog den gode safransausen. I denne retten skal vi bruke 'rubbel ogbit' av rekene, koke rekeskallene, som blir god kraft til sausen
Hjemmelagde fiskebollerikarrisaus, gulrøtter, bacon og poteter. Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevendeogvanskelig
Og det tilbehøret ble ferdigkjøpt. kul farge og så godt. Da landet vi på reker med tilbehør. I dag rant dagen bare ivei-har fortsatt ikke helt skjønt hvor den er blitt av
Jeg brukte fersk torsk og anbefaler fersk fisk – frossen fiskavgir altfor mye væske. Nå er det lenge sidenvi har hatt noe fisk her, så da kjører vi på med fiskeboller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.