Fiskeboller er supert tilmiddag, men går ofte i glemmeboka. Giklassikeren en spennende tvist, og du har en supergod fiskerett som gir kroppen din alle de riktige byggeklossene
Idag har jeg lagt fiskebollerimildkarrisaus uten å tilsette melk. Middag. Ingen kommentarer. Allergier kan ofte bli en utfordring når det gjelder mat, det være seg gluten, melkeintolleranse, melkeallergi eller andre matallergier
Når sausen er ferdig, har du i purre og fiskeboller, slik at fiskebolleneblir varme. Dette er i grunn ikke noe mer fancy enn god, gammeldags norsk middagsmat med en skikkeligspicy schwung
Nå er det lenge sidenvi har hatt noe fisk her, så da kjører vi på med fiskeboller. Jeg brukte fersk torsk og anbefaler fersk fisk – frossen fiskavgir altfor mye væske
Fiskeboller er enkel, næringsrik og god mat for store og små. Middagi en fei, også så godt a gitt. Jeg velger bestandig Vesteraalens fiskeboller ettersom de har et høyt innhold av fisk og har nokså grove fiskeboller med "primakvalitet"
Fiskeboller med karri og sennepsdressing. Hei dere. Jeg kjører på med en fiskemiddagtil, vet at det er populært hos mange av dere da man ofte trenger litt ekstra inspirasjontil den hvitefisken
Naturlig nok blir det mye eksperimentering med fiskidisse dager, da jeg stort sett spiserfisktil hvert måltid nå frem mot konkurranse ☺ Jeg synes torsk i seg selv er kjempegodt men det kan blilittkjedelig med kokt ellers stekt torsk - selv for en nordlending som er fostra opp på nytrækt torsk ♥ Når man itillegg elsker å eksperimentere på kjøkkenet, blir det andre boller (knis) ☺ Minefiskeboller er sterkt inspirert av Kristine Weber men jeg må som alltid lage min egen lillevri ☺
Du trenger ikke kjøpe fiskeboller på boks når du kan lage dine egne. De blir da også så mye bedre. Form små fiskeboller med våt hånd og en spiseskje dyppet i kaldt vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.