Vi var en tur på Skagen, og på veien hjem stakk vi innom slakter Winther i Hirtshals. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Begynn forsiktig så ikke suppen blir for sterk, men den må være litt "heftig". Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Pastaen jeg brukte skal bare koke i 3 minutter og has dermed i på slutten av koketiden. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Pass på så det ikke blir brent. Kok pasta som anvist på pakken. Jeg pleier ikke ta tiden, men følger bare med og tar dem ut når baconet ser passelig stekt ut
Disse påvirkerikke blodsukkeret eller forbrenningen negativt. Jeg hadde jobbet i treningsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder i over syv år, og hadde etterhvert sett meg lei på trendy dietter, ja mat, nei mat, kompiserte treningsprogrammer og stadig nye "sannheter"
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Hvis du liker sprø krutonger kan det være lurt å lage en hvitløksolje på forhånd siden hvitløk brenner seg ganske lett i ovnen
For noen år siden lanserte et norsk firma, Fremtidsmat, en serie med alger og sjøgrønnsaker fra Nordatlanteren som er veldig spennende, her kan du lese litt mer om det
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Nettsiden min er oppdatert, og innleggene vil komme på løpende bånd
Ha brødraspen på en annen tallerken. Så feil kan man altså ta, i tillegg er det jo ikke noe galt med mat som krever at man får ut litt aggresjon i samme slengen
Pass på at de ikke blir for fulle, og lukk dem ved hjelp av coctailpinner. Ernie jobbet i en periode på Akkarburgeriet, et "burger"kjede med svært tvilsomt forholdt til det meste som kunne komme i nærheten av matlaging
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.