Fire tapasfavoritter
Carolines Verden
Carolines Verden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 stk/ca. 100 gram store dadler
  • 4 stk/ca. 110 gram baconskiver (jeg bruker bacon uten svor fra Nordfjord)
  • 6 stk asparges
  • 6 skiver spekeskinke (jeg bruker fra Stranda, 191 kcal per 100 gram)
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper
  • 1 neve frisk koriander
  • 400 g karbonadedeig
  • Krydder (jeg brukte indisk tandoorikrydder, kurri, gurkemeie, salt, pepper og tacokrydder)
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk paprika
  • 2 stk sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ stk brokkoli
  • 100 g kesamdipp
  • 1 ss sennep, Bergbys
  • 2 ss ketchup uten sukker
  • 50 g penne fullkorn (tørr)
  • 10 g smør
  • 20 g hasselnøtter
  • Krydder (salt og pepper)
  • 8 kommentarer
  • Share this post

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.