Grønn, gul og rød er fine seigmenn farger nå i julen. Klipp dem over en bolle med sukker som de kan lande i, bruk en skje til å rulle de så alle kanter er dekket
Disse kan fint lages glutenfrie med glutenfri havregryn. De er utrolig populære, og man kan fint variere krydder og ønsket mengde havregryn etter smak og behag
Rør inn kaffe, maldonsaltet som du knuser mellom fingrene dine, og sjokoladeblandingen. Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager tiljul
Så jeg har gjort litt research på dette og deler med dere denne lange listen til inspirasjon. Fra min barndom er mine beste juleminner å lage sirupsnipper med Tante Ragnhild og spise Bestemors krumkaker
Varm vann og sirup til det er fingervarmt. Tilsett salt, vann og sirupsblandingen, rosiner og elt inn mel til en passe fast deig som knapt slipper bakebollen
Ha mandlene i bollen til foodprocessoren, og kjør til du har fint mel. La de ligge til tørk på kjøkkenbenken med kjøkkenpapir både under og over natten over
), hvis ikke er det ingen sjanse i havet at det er noe igjen tiljul. Det som jeg synes er så gøy med Rocky Road Fudge er at du kan lage det med det du selv synes er best
Rasp litt appelsinskall oppi og til slutt skal du røre inn appelsingelen forsiktig (evt, piske den forsiktig inn) slik at den blir en fin og blank røre
Det skal ikke så mye til, noen ekstra fine blomster, litt mere stearinlys enn i fjor, kanskje en kjempesprø ribbesvor, eller en saus som løfter julemiddagentil nye høyder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.