Det blir mye kaker og matlaging i ferien, og det er så deilig å endelig ha tid til å grave seg ned i matblader og kokebøker for å teste oppskrifter jeg ikke har tatt meg tid til før i år
Så for meg er dette den ultimate fiskerett. Spesielt når råvarene er så gode. Kveita var ikke bare eksportvare, den var også festmat langs hele norskekysten
Vi måtte også i "Sync" som er der man prater når man ikke er i studio. Jeg ble derfor utrolig glad da Fridtjof kunne fortelle at det var jeg som vant det gule forkleet
Jeg blir utrolig glad hvis du vil gi meg din stemme i Vixen bloggawards HER ca. Jeg kunne skrevet om hvor lite viktig tallet på vekten er, hvordan man skal være glad i den kroppen man har
så har me "juksa" litt. Altså. Ogsåså enkelt. Ta den så ut fra pannen og sett til side. Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til
Jeg liker fisk, det har jeg gjort klart opp til flere ganger tidligere, og jeg mener at de aller fleste liker fisk ( om de vet det eller ikke) og viss de ikke gjør det så skyldes det en dårlig opplevelse som neppe er representativ for alltid
Det er ikke så viktig. Fordel paideigen jevnt utover frukten så den har ett ganske tett lokk. Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke
Ganske så passende, spesielt når påsken er rett rundt hjørnet. Og er det noen av bildene over her du ønsker oppskrift til eller ikke finner frem til, så rop ut
Så denne gangen var det jeg som måtte lære av dem. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.