Jeg vet ikke hva jeger mest glad for. Neida, jeg bare tulla. Grunnen til denne upresise tidsangivelsen erat tiden avhenger av hvor mye røre det er i formen
Jegmenerat du spiser for lite. Jeg har ikke så mange meninger om hva du burde kutte ut å spise, men jeg har et par forslag om hva du kanskje kan vurdere å spise mere av
Hadde ikke planlagt middag til helgen og når valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jegatjeg måtte lage en dessert
La deigen stå til den er såpass tykk at du kan forme passe store rundstykker med hendene. Helgene i desemberer ofte travle, og da kan det være greit å ty til enkle, men absolutt gode løsninger
Smør creme fraiche, med tilsatt hvitløk og urter. )Frittata - Spansk potetommelettca. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Vi prøvde med kokosmel, og fant ut at vi måtte justere oppskriften noe. Blir deigen for varm, sett den i kjøleskapet en stund slik at den får satt seg litt igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.