husk at det blur mye mindre reker i vekt når du renser av skallet så beregn gjerne litt ekstra) imens jeg kuttet opp resten av ingrediensene som skulle brukes i wrapen
Til fire1 god loff500 g ferskereker per personNoen krabber eller andre skalldyr om du får tak i1 limeAïoli - på hytta er det lov å jukse og bruke ferdiglaget. 500 g ferskereker
Inspirert av norsk sommer har jeg brukt asparges, spekeskinke og ferskereker til retten, men oppskriften passer også veldig godt med varmrøkt laks eller kylling
Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvit saus med muskat og terteskjell - og med nydelig norske reker - dette er bare herlig
En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
- Kan vi ikke ha sånne ferske vårruller da, foreslår han. Ferske vårruller som freddaskos 23. Du trenger1/2 Kyllingfilet100-200g Ferskereker100g tynne risnudler1 gulrot1/4 dels agurk2 dl strimlet isbergsalat1 dl hakket koriander1/2 dl hakket mynte4 vårløk i strimler3 ss risvineddik1 ss akasiehonning eller sirup1 pakke rispapir til vårrullerSauser. 100-200g Ferskereker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.