Hvelv kabareten ut av formen og server med god loff og remulade. Kald hvitvin og kabaret på terrassen om sommeren -eller ett herlig måltid, når du begynner og
Hvelv kabareten ut av formen, pynt den gjerne litt og server den med god remulade. Noen påstår at kabaret eller aspic, som noen kaller det har "gått av moten", men ikke hos meg
Jeg satte min samboer og middagsgjest i sving med rensingen (les. husk at det blur mye mindre reker i vekt når du renser av skallet så beregn gjerne litt ekstra) imens jeg kuttet opp resten av ingrediensene som skulle brukes i wrapen
Inspirert av norsk sommer har jeg brukt asparges, spekeskinke og ferskereker til retten, men oppskriften passer også veldig godt med varmrøkt laks eller kylling
Med en dipsaus bestående av hoisin, melk, chili og peanøtter blir det bortimot himmelsk. Bortsett fra kylling og reker, som stekes lett, er resten av ingrediensene ferske og knasende sprø
Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvit saus med muskat og terteskjell - og med nydelig norske reker - dette er bare herlig
Bruk en grønnsakskreller og skrell av skiver med agurk. ferskereker. Legg rømmen,fløten, saften av en halvt presset sitron og godt med dill i en blender og
Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
Det var veldig mye morsommere med paprika, som var nytt, trendy og skikkelig hipt. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Det mest vanlige er kabaretmedreker eller fisk, men for dem som ikke liker/tåler fisk og skalldyr kan denne oppskriften på 'hverdags-kabaret' med skinke kanskje friste ღ
Oppdrettsanleggene ødelegger store arealer med mangroveskog blant annet. Så jeg oppfordrer alle til å stryke scampi fra handlelisten og heller kjøpe norske reker til denne retten
En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.