Cassoulet er noe av det vi alltid prøver å finne på restauranter i Frankrike, ikke så ofte å finne på restauranter i nord og vest, men i sør-frankrike er det så og si alltid å finne på menyen
God lille Lørdag. Så bra at nøttebrødet falt i smak. Jeg har prestert å gomle i meg hele brødet allerede, så det spørs bare om jeg ikke må lage et nytt asap
En av områdets spesialiteter er Cassoulet de Canard Confit. CASSOULET A LA VOSS LammeskankerVossakorvLøk i båterNoen fedd hvitløkFrisk rosmarin og timianHvitvin, 1-2 dlKyllingbuljongTomatpureSalt og pepperBønner, jeg brukte en bruksklar mix av bønner fra Gogreen
Jeg har proevd aa lage dette foer, men vil proeve igjen naa naar jeg kommer hjem, har endelig funnet ut hvor jeg faar tak i farge og roeyksyre, saa det skal bli ny test naar jeg kommer hjem
Nå har ikke jeg sous-vide utstyr, så dette er en utgave av "Fattigmanns sous-vide". Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen
Thai grønn curry med svinekjøtt og grønnsaker. 25. 09. 2014 kl. 11. 00 i. Husmor-blogg. 2 kommentarer. Dette er sunn og rask hverdagsmat inspirert av Thailand
Oppskrift. Solbærgløgg. 18. 12. 2016 kl. 17. 18 i. Oppskrifter. 2 kommentarer. I dag er det siste søndag i advent, og nå er det under en uke til julaften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.