Vi bakte ogsåboller i går. Her kommer oppskriften for de som er interessert, og minst like mye for meg selv, som stadig roter bort mine egne oppskrifter
Med både fastelavnog morsdag på søndag, er det lov å "fråtse" i boller av alle slag, i dag skal jeg bake noen med krem og noen med vaniljekrem - og noen med litt bringsbærsyltetøy i tillegg
Nå til søndag er det fastelavnog det krever jo boller i fleng,både med og uten krem. Jeg liker å ha en tynn marsipanskive i midten av bollen også,da blir det luksusfastelavnsbolle,smaker alldeles fantastisk det kan jeg love deg
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til. Disse er fylt med makronfyll/mandelfyll, men de kan også fylles med tykt syltetøy, f
Passer veldig godt som fastelavnsbollerogså, jeg har lagt ut en oppskrift før, ta en titt her. Glutenfri gjærbakst er ikke bare bare, og luftige og gode boller som holder seg myke og saftige i mer enn fem minutter er den hellige gral…
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
I dag blir det boller til dugnadsgjengen, og det ble noen makeløse gode boller. Bollene stekes i folieformer, men store muffinsformer kan sikkert brukes, kanskje også muffinsbrett
Det er første gang jeg blar i, og bruker, en av bøkene mine. Som noen av dere så på snap her om dagen, så lagde jeg boller fra egen bok tidligere denne uka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.