Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha
Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Her er alt du trenger for å lage en førstegangsfermentering. Husk at kefirkorn som har vært i dvale, kan trenger litt tid for å komme igang, dvs at de første par fermenteringene kan gå litt saktere og kefiren blir ikke så potent
tirsdag 19. juli 2011Thai suppeDenne suppen er så god at den fortjener litt blogging synes jeg. Vi hadde den som søndagsmiddag (og restemiddag på mandag)
1. januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter. Jeg vet at det sjeldent varer dersom man går for hardt ut, så jeg fortsetter som vanlig og gjør som jeg alltid har gjort
Brød. Mitt første briochebrød. Published on. 01. oktober 2015. 0 comments. Hallo dere. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Da var fotobøkene fra Fotoknudsen kommet i posten. ) Jeg har laget fotobok i julegave til besteforeldrene til Fredrik, så da smalt jeg til da Fotoknudsen hadde 50%
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.