700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk). Camilla♥ 700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk)
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter. Gul løk - 1/2 stk Hvitløk - 2 fedd Rød chili - 1 stk Olje - 1 ss Ketchup - 2 dl Eplecidereddik - 3 ss Worchestershiresaus - 2 ss Brunt sukker - 3 ss Røkt paprikakrydder - 1 ss Kajennepepper - 1/2 ts Salt - 1 ts Pepper - 1 ts
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. *Det kan ta 1-2 runder med fermentering før Kombuchaen har blitt vant til sine nye omgivelser. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha. La det trekke i 3-5 min. Når vannet er romtemperert kan du tilsette Scobyen + enten 2 ss eplesideredikk eller 1-3 dl med kombucha (for å kickstarte fermenteringen). Når du skal lage en ny porsjon Kombucha lar du 2-3 dl bli igjen i krukken/boksen og heller på ny blanding med te og sukker og følger instruksene ovenfor. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. 1-3 dl med
♦ Legg torskefiletene i en ildfast form og bak i ovnen på 175 grader i 15-20 min. 1. januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter
—————————————————————————————————-. Årets første prosjekt er ferdig. Ok, jeg begynte kanskje på slutten av 2015, men nå er de siste trådene festet, og dermed er det ferdig i 2016
Jeg har aldri vært noen flink frokost-spiser, har gjerne hoppet over den. Med shaken blir det annerledes, den drikkes fort opp, og metter godt - helt til lunsj
La stå i 10-15 minutter. Brød. Mitt første briochebrød. Published on. 01. oktober 2015. 0 comments. Hallo dere. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Da var fotobøkene fra Fotoknudsen kommet i posten. ) Jeg har laget fotobok i julegave til besteforeldrene til Fredrik, så da smalt jeg til da Fotoknudsen hadde 50%
-). Dette er første forsøk, så kan hende det kommer ny og forbedret versjon senere. Knus halvparten av den siste oreo-pakka til litt grovere smuler og bland i ostefyllet
Lukk øynene og tenk tilbake på første nyttårsdag. Søndagen over alle søndager, dagen ingenting ble gjort, da alt var bare fred og ro, og du spiste årets første dessert
Jeg hadde nemlig noen kilo tyttebær i kjøleskapet, og de var dessverre ikke fremskaffet av meg med en tur ut i tyttebærskogen, men derimot innkjøpt på den lokale ICA-butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.