Til tross for det blir fårikålen fantastisk saftig, og kjøttet utrolig mørt og deilig. Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ erSuperkokkens fårikål
Fårikålenserveres rykende varm med kokte poteter. Inneholderproduktplassering. Blir nå lansert av vingrossist og importør VCT Norway AS og Concha y Toro Norway AS
) Jeg avslører hemmeligheten min. Ingen kommentarer. Og siden jeg er så glad i dere som leser bloggen så deler jeg min enkle oppskrift med den lille hemmeligheten med dere
Vidunderlig forfriskende sorbet med smak av jordbær og champagne er rask å lage. Hemmeligheten ligger i syltetøyet Strawberry Champagne Jam fra Stonewall Kitchen, som fås kjøpt i utvalgte Meny-butikker og spesial-/delikatesseforretninger i Norge (hør med importøren på firmapost@oluf
FårikålensVennerer en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar ellerrapporteringspliktutover hva de lokale vedtekter måtte diktere
I dag er det fårikålens dag, den faller på siste torsdag i september, og jeg har fått skikkelig godt lammekjøtt fra Dalen kjøttvarer, for skal man lage fårikål må man ha skikkelig kjøtt
Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert til middag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget til vegetarismens gleder
Fårikålen kan stå og putre mens du gjør noe annet – maten lager så og si seg selv. Høsten er lammesesong i Norge, og en ellerflerefårikål-middagerhører med
Fårikålenserveres med gode poteter, gjernemandelpoteter. Fårikål er tradisjonsmat og livretten til mange, den er også stemt frem av ni-timen som Norges nasjonalrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.