Disse eplemuffinsene smeeelter på tunga, og det aller beste er at det tar lang tid å lage. Barna her i huset har muffins som sin store favoritt, og de hjelper mer enn gjerne til
Jeg husker også at jeg elsket smaken og gledet meg veldig til vi skulle ha fårikål til middag. Ikke bare fordi jeg synes det var godt, men jeg har skjønt i ettertid at det også er veldig sunt
* Bland det tørre i en bolle og ha i det bløte. Med alt dette triste gråe regnværet fikk jeg skikkelig høstfølelse, så da kunne det ikke bli no annet enn eplemuffins til dessert i dag
Sunne eplemuffins med innbakt vaniljekrem her ♥Ovnsbakt torsk med purreløksaus og rotgrønnsaker her ♥Gratinert aubergine her ♥Enkel, sukkerfri plommeform med crunchy topping her ♥Håper alle vil fortsette å følge meg på min nye blogg
For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd. Vend lammeskivene i mel-blandingen og stek skivene til de er pent brune
Siste torsdag i september er fårikålens dag, det er rett og slett allerede i morgen. Legg kål og lam lagvis i ei stor gryte, ha over salt og hele pepperkorn
Sikt sammen mel og bakepulver. Fikk spørsmål om oppskrift på eplemuffinsene, så her kommer den. Fordel epleterningene på toppen, trykk litt ned og strø over kanel og perlesukker
Snadder gode eplemuffins som er luftige og deilige. Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Faktisk aldri smakt eplemuffins før, så det prøvde jeg meg på nå
Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt til fårikål -og gjerne en litt utradisjonell fårikål med masse smak
Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt til fårikålkjøtt. Dette kjøttet inneholder ben og en god del fett, noe som gjør kjøttet saftig og smakfullt og
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Kofte betyr boller og disse kan du lage av det meste. Nå er det gresskar sesong, og jeg var nysgjerrig på om det ville fungere med denne store godsaken
I dag er det fårikålens dag, den faller på siste torsdag i september, og jeg har fått skikkelig godt lammekjøtt fra Dalen kjøttvarer, for skal man lage fårikål må man ha skikkelig kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.