Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktighvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt tilfårikål -og gjerne en littutradisjonellfårikål med masse smak
Fårikål på Linevis. ) Jeg avslører hemmelighetenmin. Middag. Ingen kommentarer. Ja i dag har jeg bursdag. Og siden jeg er så glad i dere som leser bloggen så deler jeg min enkle oppskrift med den lillehemmeligheten med dere
Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt tilfårikålkjøtt. Dette kjøttet inneholder ben og en god del fett, noe som gjør kjøttet saftig og smakfullt og
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftedefåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Det brygges ikke noe særlig med påskeøli Norge lenger. Praktfullt øl. Copyright. Til forskjell fra Juleøl som selges fra oktober og frem til jul, så er perioden hvor man selger påskeøl, altfor kort
Her har jeg laget den på tradisjoneltvis selv om jeg har synest at det virker spennende å prøve ut nye oppskrifter der man tilsetterhvitløk, chili og øl for å nevne noe, men det får jeg prøve ut senere
Snart er det også fårikålens dag, siste torsdag i september, så tidspunktet passer egentlig bra. Følger man bruksanvisningen er det derimotingen heksekunst
Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert tilmiddag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget tilvegetarismens gleder
Høsten er lammesesong i Norge, og en eller flere fårikål-middager hører med. Etter littfrisk høstluft og en fin tur i fjellet med vakkert landskap, var det godt å sette seg ned å spise god, tradisjonell mat
Kok poteter til de er møre, og server til rykende varm fårikål. Skjær hodekål i båter. Legg kjøtt og kål lagvisi en stor kjele, begynn med et lag kjøtt med fettsiden ned
Såklart jeg da måtte modellere en liten Ole Brum på bursdagskaken hans. ) Inni er det en deilig sjokoladekake med sjokoladekrem, smørkrem og sjokoladebiter
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
I morgen er det fårikålens dag, som hvert år faller på den siste torsdagen i september. Sannheten er jo at det for det meste bare står og gjør seg selv, og det er jo også utrolig godt (for dem som liker lam- og sauekjøtt, vel og merke)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.